Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne spojrzenie na tą przekąskę. Idealna na przyjęcia. Więcej na: http://projectswithtaste.blogspot.com/
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Bagietkę pokroić w kromki (średniej grubości), posmarować oliwą z oliwek, posypać czosnkiem, bazylią i oregano. Pomidorki kroimy na plasterki, kładziemy na bagietkach i posypujemy solą. Ser mieszamy z pieprzem i papryką, a potem posypujemy nim bagietki. Gotowe bruschetty wkładamy do rozgrzanego piekarnika (150 stopni) na około 10 minut (tylko żeby były zarumienione i nie były za bardzo twarde).