Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To rewelacyjna, szybka przystawka dla niespodziewanych gosci.Polecam!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 197
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 427
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 460
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 197
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 427
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 460
Składniki
Pomidory przekrajamy na 4 czesci, wycinamy pestki.Reszte kroimy w bardzo drobna kosteczke.Cebule i czosnek siekamy bardzo drobno.Dodajemy przyprawy i oliwe z oliwek.Mieszamy.
Bagietke kroimy z ukosa na plastry grubosci 1,5 cm, wkladamy do nagrzanego piekarnika, zeby staly sie chrupiace. Na kazdy plasterek nakladamy mix z pomidorow i posypujemy serem. Wkladamy do piekarnika na tak dlugo, az ser sie stopi.Gotowe! Smacznego!