Do góry

Przekąski Przepis na:

Brushetta

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 25.02.2009

Odsłon: 1769

To rewelacyjna, szybka przystawka dla niespodziewanych gosci.Polecam!

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pomidory przekrajamy na 4 czesci, wycinamy pestki.Reszte kroimy w bardzo drobna kosteczke.Cebule i czosnek siekamy bardzo drobno.Dodajemy przyprawy i oliwe z oliwek.Mieszamy.

  2. Bagietke kroimy z ukosa na plastry grubosci 1,5 cm, wkladamy do nagrzanego piekarnika, zeby staly sie chrupiace. Na kazdy plasterek nakladamy mix z pomidorow i posypujemy serem. Wkladamy do piekarnika na tak dlugo, az ser sie stopi.Gotowe! Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: brushetta

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń