Do góry

Desery Przepis na:

BRZOSKWINIE PALACOWE

Desery

Autor: wikcia141

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 7

Dodano: 27.12.2009

Odsłon: 793

SZYBKIE I BARDZO PYSZNE

Składniki

  • brzoskwinie, 8POLOWEK
  • mleko, 2SZKLANKI
  • maslo, 1LYZKA
  • budyn, 1OPAKOWANIE-SMAK OBOJETNY
  • ALKOCHOL, 2 LUB 3LYZKI LUB KILKA KROPLI AROMATU RUMOWEGO
  • Wiorki kokosowe, WEDLUG UZNANIA
  • czekolada, KAWALEK
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. BUDYN PRZYGOTOWAC WEDLUG PRZEPISU I PRZESTUDZIC.WIORKI KOKOSOWE ZALAC ALKOCHOLEM I ODSTAWIC NA 15MINUT W DOLECZKI BRZOSKWIN WLOZYC PO LYZECZCE WIORKOW KOKOSOWYCH,DO SALATEREK WLOZYC PO DWIE BRZOSKWINIE NA WIERZCH NALOZYC BYDYN I ZETRZEC CZEKOLADE.SMACZNY DESER.POLECAM

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 29 grudnia 2009 Z których brzoskwiń jest smaczniejszy deser: ze świeżych, czy z puszki?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń