Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 7
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 12
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7960
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 7
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 12
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7960
Składniki
Zagotowac ok 1,5litra wody z cukrem.Sparzyc cytrynę,pokroic na plasterki,wyjąc pestki.Brzoskwinie obrac ze skóry.Do słoi wrzucic po parę goździków,ułożyc połówki brzoskwiń,dodac po 3 plastry cytryny,zalac wodą i pasteryzowac ok godziny