Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka wariacja na temat czekolady - coś pomiędzy kakao, budyniem a czekoladą.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 731
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 731
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Składniki
150 ml mleka podgrzałam razem z łyżką śmietanki 30%, 3 kroplami aromatu rumowego, 2 łyżeczkami cukru i 1 łyżeczką cukru wanilinowego. W kubeczku wymieszałam 100 ml mleka, 1/4 budyniu czekoladowego z cukrem (około 15 g) i 2 czubatymi łyżeczkami kakao. Kiedy mleko się zagotowało, wlałam mieszankę z kubeczka. Dodałam łyżeczkę masła i gotowałam około 2 minut.