Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kolorowa i wyśmienita zupa cukiniowa
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 280
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
W średnio dużym garnku zagotować posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę, masło oraz łyżeczkę soli.
Gdy warzywa zmiękną dodać pokrojone drobno cukinie. Po 5 min. gotowania dodać także ryż.
Gotować przynajmniej przez kolejne 20 min., po czym dodać mleko, posiekany koper oraz szczyptę curry i pieprzu.
Po zagotowaniu zdjąć z ognia oraz dodać jogurt wymieszany z jajkiem. Zupę podawać na ciepło.