Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne aromatyczne bułeczki :)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 338
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 210
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34361
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 338
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 210
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34361
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 165
Składniki
szpinak rozmrozić na siteczku, cebulę drobno pokroić i zeszklić, wystudzić. Mąkę, sól, drożdże i wodę wyrobić. Gdy już wyrobimy bułeczki dodajemy szpinak i cebule, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić i formować podłużne bułeczki, układać na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Odstawić do wyrośnięcia. Bułeczki posmarować wodą i piec w 180 stopniach ok 20-30 minut.