Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są wyśmienite na przystawke.Polecam z ketchupem lub z sosem czosnkowym
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Kajzerki przeciąc na pół,wydrążyc środek.Pieczarki i cebule kroimy w drobna kostkę.Podsmażamy.Ser ścieramy na tarce.Podsmażone pieczarki ułożyc w wydrążonych bułkach.Posypac serem.Piec w piekarniku ok 10 min w tem 160 stC