Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukałam przepisu który pozwoli mi bezkarnie rozkoszować się smakiem pieczywa.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Składniki
Ser zmiksuj z kefirem. Dodaj jajka i dalej miksuj. Dodaj otręby, przyprawy oraz proszek do pieczenia i wszystko dobrze wymieszaj. Konsystencja nie powinna być lejąca. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni.
Na blachę do pieczenia rozłóż papier lub matę na której upieczesz bułeczki. Formuj bułeczki wilgotnymi rękoma. Mnie wychodzi 9 lub 10 bułek. Piec 35 minut. Smacznego :)