Do góry

Przekąski Przepis na:

Bułki z pieczarkami

Przekąski

Autor: szwedzia_as

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 637

Dodano: 19.02.2008

Odsłon: 3199

Pychota

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W bułkach robimy małe otwory i wyciągamy troszkę miąższu ze środka.Pieczarki ścieramy na tarce ze średnimi oczkami.Do środka bułki wkładamy starte pieczarki i na wierzchu posypujemy startym żółtym serem.Bułki wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy w piekarniku 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

cytryna 04 lutego 2010 Nie zly przepis,mozna nawet wykorzystać bułki jak zostana z poprzedniego dnia.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń