Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do drugiego dania.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Składniki
Buraki ugotować w skórce do miękkości ,następnie ściągnąć skórkę i pozostawić do ostygnięcia.
Gdy buraki są chłodne,należy je zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,dodać olej ,ocet,sól i pieprz.Dokładnie wymieszać, w razie potrzeby i własnych upodobań dodać więcej przypraw.(jeżeli ktoś lubi można także dodać ok 1/2 łyżeczki chrzanu)
Smacznego!