Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
buraczki z dodatkiem cebuli i "bogatszą" zalewą :-)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 385
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 385
Składniki
Buraki w łupinach ugotować do miękkości. Obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z pozostałych składników zagotować zalewę, dodać cebulę pokrojoną w kostkę. Gotować 7 minut. Buraki wymieszać z zalewą, nałożyć do słoików. Pasteryzować 20 minut.