Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Buraki obrać, pokroić na ósemki
w misce wymieszać olej, ocet, oraz wszystkie przyprawy. Polać nim buraczki, wymieszać, przełożyć na blaszkę i piec w piekarniku około 35 - 50 min. do czasu aż buraki będą miękkie, ale zwarte.
W misce mieszam przyprawy i dodatki w formie sosu, którym polewam gorące buraki, mieszam i zostawiam do wystudzenia.
Takie buraki można podawać w sałatkach, surówkach lub jako dodatek do obiadu. Można je przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku