Do góry

Przekąski Przepis na:

Camembert na ciepło

Przekąski

Autor: Pina86

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 46

Dodano: 12.11.2008

Odsłon: 1890

Prosta i szybka przystawka.

Składniki

  • serek camembert, 1 opakowanie
  • żurawina
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Serek kroimy na pół ,tak by powstaly dwa okrągłe plastry.Wstawiamy na folii aluminiowej skórką do dołu do rozgrzanego do 150 C piekarnika na 2-3 min.Po wyjęciu na środku każdego plastra umieszczamy łyżeczkę żurawin .Podajemy z białym pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń