Do góry

Dania główne Przepis na:

CAMEMBERT SMAŻONY

Przepis dnia 2009-07-13
Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15446

Dodano: 03.07.2009

Odsłon: 10394

Coś dla wielbicielów sera.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ser przekroic na dwa plastry. Panierowac w jajku i bułce tartej Smażyc na złoty kolor z obu stron. Podawac z frytkami lub ziemniakami gotowanymi, pieczonymi i z surówką. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Paula80 13 lipca 2009 A ja dodaję jeszcze miedzy plastry sera plasterek szynki i też jest pychotka!!!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 13 lipca 2009 Bardzo lubie smazony camembert lub trojkaciki brie lub paluszki mozarelli, jak kto woli, ale podaje je z zurawina :) mmm pycha

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 04 lipca 2009 Było... moje! ;) Może koleżanka nie widziała, a może chciała pokazać swoją wersję... :) Ma prawo! Ja też to lubię...

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń