Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na pichcenie to robię właśnie to danie ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 669
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2701
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 669
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2701
Składniki
Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku, mące, znów w jajku i bułce tartej. Do roztrzepanego jajka zawsze dodaje dużą dawkę pieprzu. Camemberta smażymy z obu stron do przyrumienienia.
Bagietkę nacinamy i smarujemy masłem zmieszanym ze sprasowanym czosnkiem, pieprzem, bazylią i oregano. Bagietkę podpiekamy w temperaturze 200°C. PS. Osobiście uwielbiam sobie maczać kawałki bagietki w takim rozpuszczonym serku :)