Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Składniki
Namoczyć grzyby, udusić, pokroić i odstawić. Makaron podgotować - ok. 3 minuty. Połączyć mięso, ryż, posiekaną cebulę i czosnek, jajko, doprawić przyprawami. Nadzieniem wypełnić rurki. Ułożyć je w naczyniu do zapiekania. Zrobić sos: wymieszać śmietanę, bulion i grzyby, doprawić na ostro. Polać makaron. Przykryć naczynie i wstawić do piekarnika - na ok. 40-50 minut 160 st.C (termoobieg 150)