Do góry

Przekąski Przepis na:

Carpaccio pieczarkowe

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20667

Dodano: 04.04.2008

Odsłon: 5403

Pomysł na obiad.

Składniki

  • 20 dag świeżych jędrnych pieczarek
  • czerwony pieprz
  • garść rukoli (ok. 5 dag)
  • oliwa (najlepiej truflowa)
  • sok z cytryny
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Świeże jędrne grzybki pokrój w cieniutkie plasterki, skrop sokiem z cytryny i dobrą oliwą. Delikatnie oprósz solą i czerwonym pieprzem, poprzetykaj listkami rukoli.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń