Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Składniki
bułeczki pokroić w kostkę i zalac mlekiem. Pomidory i kiełbasę pokroić w kostkę. Mięso włożyć do miski dodać pomidory, kiełbasę natkę i bułkę.
Przyprawić solą i pieprzem i dobrze wyrobić. Obrane cebule gotować 5 minut w osolonej wodzie, po odsączeniu wyjąć środki, 13 posiekać i dodać do farszu. Napełnić cebule farszem zalać bulionem i wstawić do piekarnika na 1h w temp 180 stopni, po 50 minutach zapiekania posypać serem