Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe cebulki można także zamknąć w słoiki.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 305
Polecam.
Odsłon: 771
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36320
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 432
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 305
Polecam.
Odsłon: 771
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36320
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 432
Składniki
Cebulki obrałem, włożyłem do wrzącej wody na 3 minuty, odcedziłem, przelałem zimną wodą. Ułożyłem w słoikach, dodałem przyprawy. Przygotowałem zalewę: zagotowałem wodę z solą i cukrem, dodałem ocet. Gorącą napełniłem słoiki. Zamknąłem i pasteryzowałem 25 minut.