Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, kremowa i sycąca. Miło rozgrzewa.
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Składniki
Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę, ugotuj w bulionie do miękkości. Cebule pokrój i podsmaż na oliwie. Dodaj do ziemniaków i marchewki i gotuj razem przez chwilę (ok. 10 min). Dopraw do smaku.
Zupę zmiksuj na gładki krem. Dodaj pokrojony na małe kawałki serek topiony i ponownie wstaw na gaz, gotuj aż do rozpuszczenia serka.