Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobre z ryżem i makaronem do smaku....
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Wlej olej do garnka. Kiedy się podgrzeje dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i pieczarki(jesli używane)
Dodaj paprykę pokrjoną w kostkę kiedy cebula będzie podrumieniona.
Do wszystkiedo dodaj 2 pokrojone w dość grubą kostkę piersi
Kiedy mięso będzie białe dodaj wodę i kostkę z kurczaka
Mieszaj.Dodaj łyżke cury i mąke mieszaj cały czas.Na koniec dodaj czosnek i mieszaj przez około następnych 15min.