Do góry

Przekąski Przepis na:

Chilie

Przekąski

Autor: martynisko19

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 14

Dodano: 21.09.2009

Odsłon: 663

Łatwa, lekka i przyjemna

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wkładamy mięso do garnk i je opiekamy aż do białości, następnie wrzucamy pokrojoną cebulę i czekamy az zmięknie, później wrzucamy paprykę i również czekamy aż zmięknie następnie solimy i pieprzymy oraz dodajemy fasolke , na końcu pieprz cayenne i koncenrat pomidorowy żeby zabarwic

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: Chilie

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 21 września 2009 musze powiedziec ze chilli con carne to akurat do lekkich potraw nie nalezy :) ale jest smakowite!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń