Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 151
Składniki
Na oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę i zmiażdzone ząbki czosnku. Należy uważać, żeby czosnek się nie przypalił, ponieważ da wtedy gorzki posmak. Do podsmażonych warzyw, wrzucić mięso i smarząc, przyprawić je solą pieprzem, oraz cukrem. Do usmażonego mięsa dodać fasolę, butelkę sosu Texicana i sos chilli. Przykryć patelnię i chwilę poddusić. Pozdrawiam i SMACZNEGO :)