Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś z kuchni chińskiej, naleśniki są superowe.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 246
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 246
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Składniki
Wykonanie ciasta: Składniki dokładnie wymieszać, zmiksować. Smażyć na maśle naleśniki. Wykonanie: Jabłka zetrzeć na tarce i usmażyć z bananami z dodatkiem cukru i sokiem z owocu na maśle. Przekładać naleśniki musem jabłkowo-bananowym, posypywać wiórkami i podawać na gorąco.