Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, tanio, smacznie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w grubą kostkę, solimy, pieprzymy i zalewamy sosem sojowym. Odstawiamy na 30 minut. W tym czasie gotujemy ryż.
Bierzemy średniej wielkości rondel i podsmażamy mięso. Dodajemy mieszankę chińską i również obsmażamy. Dodajemy ryż, mieszamy. Do smaku przyprawiamy imbirem i papryką. Ja dodaję jeszcze wasabi żeby było ostrzejsze.