Do góry

Dania główne Przepis na:

chlebek na grilla

Dania główne

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1474

Dodano: 24.07.2008

Odsłon: 29988

CHRUPIĄCY CHLEBEK TO ŚWIETNY DODATEK DO POTRAW Z GRILA

Składniki

  • 1 chlebek niekrojony,pół kostki miękkiego masła,pół pęczka pietruszki i koperku,2 zmiażdzone ząbki czosnku,
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki na farsz miksujemy.Chlebek kroimy na gróbe kromki,nie przecinając ich do końca.Przekładamy masą i owijamy kilkukrotnie folia aluminiowa.Pieczemy na grilu ok 20-30 min.chlebek można tez upiec w piekarniku z termoobiegiem przez 40 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bernadeta1986 24 maja 2011 Ja znam o wiele ciekwszy i lepszy przepis:))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mysz204 27 stycznia 2010 maslo prawdziwe smietankowe czy roslinne???

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kurczak_maly 31 maja 2009 ortografia leży i woła o pomstę do nieba.
gróbe kąca....
WSTYD.
a przepis niedokładny co to jest CLEBEK?, i czego 30 dag?????

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń