Do góry

Przekąski Przepis na:

Chlebek smażony panierowany

Przekąski

Autor: lilaniki

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 364

Dodano: 07.10.2008

Odsłon: 2545

Dobra przekąska lub śniadanie na ciepło.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Chlebek kroimy lub kupujemy gotowy krojony. Jajka rozbijamy i miksujemy, aby się dokładnie wymieszały. odajemy odrobinę wegety, pieprz i przyprawę do jajek. Mieszamy i moczymy kromki chleba przez minutę. W tym czasie masło rozgrzewamy na patelni i smażymy tak przygotowane kromki. Podajemy jako przystawka lub na śniadanie. Można dodatkowo zapiec z serem żółtym. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jakub25 15 października 2010 Fajny sposób na wykorzystanie zapasu chleba, niby nic takiego ale bardzo smaczne!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń