Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mojego kolegi :) Może być na grilla jak i z piekarnika :)
...ale pyszny.
Odsłon: 600
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 600
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do masła, dodajemy zioła jakie kto lubi np. bazylia, oregano, tymianek, prowansalskie. Robimy masło czosnkowe, następnie smarujemy każdą kromkę i składamy bochenek, zawijamy w folię i pieczemy na grillu 30-45 min. W ten sam sposób można zrobić chlebek w piekarniku. Smacznego