Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32513
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1166
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 430
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32513
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1166
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 430
Składniki
Buraki obierz i pokrój w kostkę, liście grubo posiekaj. Gotuj 20 min. w wywarze, potem zmiksuj i ponownie podgrzej. Dopraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Ostudź i odstaw na 30 min do lodówki. Nastepnie dodaj śmietanę i pokrojoną w plastry rzodkiewkę, wymieszaj. Udekoruj szczypiorem i czosnkiem. Smacznego