Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy piwa
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 91
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 17
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 91
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 17
Składniki
Mięso oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku. Do miseczki wlać piwo. Do piwa dodać musztardę oraz oliwę z oliwek, wszystko dokładnie wymieszać. Cebulę i czosnek obrać i posiekać, wrzucić do piwa. Doprawić przyprawami. Marynatą natrzeć mięso i odstawić na kilka godzin. Pałki ułożyć na blasze i piec ok 50 min w temp. 190 stopni.