Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-03-2009
Same zalety ;)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Pieczarki usmażyć na złoto, poddusić z cebulką i czosnkiem. Wymieszać z posiekanym drobno (0,5 cm x 0,5 cm) kurczakiem, doprawić przyprawami (ostrożnie z estragonem:) ), dodać jajka, mąkę, starty ser żółty, wymieszać. Kłaść na rozgrzany olej, smażyć na rumiano z obu stron.