Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kremowe buraczki, które będą świetnym dodatkiem do naszego obiadu.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 105
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 105
Składniki
Buraczki gotujemy do uzyskania odpowiedniej miękkości.
Ugotowane buraczki po ostygnięciu obieramy i ucieramy na tarce. Do startych buraczków dodajemy 2 łyżeczki chrzanu, łyżkę jogurtu naturalnego, 1 - 2 łyżeczki octu jabłkowego i doprawiamy solą, pieprzem i stevią. Wszystko blindujemy na gładką masę.
Pietruszkę drobno siekamy i dodajemy do wcześniej przygotowanej masy. Wszystko jeszcze raz mieszamy. Życzę smacznego!