Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 276
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Składniki
Dokładnie wymieszac make z proszkiem do pieczenia,tluszczem,jajkiem,cukrem waniliowym i zagniesc ciasto.
Podzielic na dwie czesci,do jednej dodac mleko i kakao druga pozostawic bez zmian. Owiniete folia cista wlozyc na 30 min do lodowki.
Wałkowac na grubosc 5 mm i wycinac ciasteczka. Ze srodka kazdego wyciac mniejsze i uzupelnic wzortak aby otrzymac dwu kolorowe ciasteczka. piec 15-20 min w 200 st.C