Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Miksujemy masło,cukier i sczczyptę soli
Dodajemy połowę herbaty, mąkę,skórkę z cytryny,olejek i mieszamy do uzyskania jednolitej masy Następnie wysypujemy masę na folię aluminiową i skręcamy w rulonik i schładzamy godzinę w lodówce
Kroimy w plastry i posypujemy resztą herbaty z cukrem waniliowym
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 150 stopni około 15 do 18 minut