Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka na deszczowe popołudnie
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 238
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 238
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodać jajka, kawę i mąkę. Dokładnie wszystko wymieszać.
Z ciasta toczyć kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i rozgniatać. Posypać na wierzchu czekoladą
Piec w 180 stopniach przez około 25 min w piekarniku z termoobiegiem.