Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie, kruche, kolorowe ciasteczka maślane.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Masło ubić z cukrem. Dodać jajko, utrzeć.
Z powstałego ciasta formować bardzo małe kuleczki, ułożyć na blaszce z folią. Na kuleczki poukładać po 3 m&msy w dużej odległości i lekko je ugnieść (delikatnie spłaszczyć).
Piec przez ok 10 min w temp. 170*C w funkcji termoobieg. Ostudzić.
*przepis pochodzi ze strony www.malacukierenka.pl