Do góry

Desery Przepis na:

Ciasteczka z żółtek i kokosu z rodzynką

Desery

Autor: Eiffel84

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 23

Dodano: 13.06.2009

Odsłon: 5457

Szybkie w przygotowaniu i smaczne

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotowane żółtka zetrzeć na tarce (na marchewkę), wymieszać z resztą składników.

  2. Formować malutkie kuleczki, na górze wsadzić rodzynkę lub migdał.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Eiffel84 17 czerwca 2009 Zapomniałem dodać, że gotowe ciastka trzeba odstawić w suche miejsce żeby trochę wyschły :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Eiffel84 15 czerwca 2009 jak się zetrze żółtka to się nie robią grudki.. i jest bardziej jednolita masa

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 13 czerwca 2009 Zetrzeć żółtka? To jest tak miękkie, że wystarczy widelcem pognieść...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń