Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to świetna alternatywa dla chipsów.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 89
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 119
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 89
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 119
Składniki
Z podanych składników wyrabiamy kruche ciasto, które wkładamy do lodówki na około pół godziny. Podczas oczekiwania ścieramy na tarce ser żółty. Schłodzone ciasto rozwałkowujemy na cienkie placki, które posypujemy żółtym serem i kroimy w paski. Paski przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stopni celcjusza i pieczemy na złocisty kolor.