Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z dodatkiem bananów
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 535
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7784
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 535
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7784
Składniki
Banany rozgnieć lub zmiksuj. W garnku rozpuść masło, dodaj cukier, wymieszaj. Następnie kolejno dodawaj po jednym jajku, mąkę z proszkiem, sól i mleko. Na końcu dodaj banany. Nie należy zmieniać kolejności dodawania składników. Ciasto przełóż do keksówki i piecz około godziny w 180 stopniach, sprawdzając patyczkiem, czy już się upiekło w środku.