Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Masa: żółtka i cukier puder zmiksować na parze. Dodać rozdrobnione na kawałki małe masło / margarynę.Miksować. Do tej masy stopniowo dodawać mleko w proszku (nie rozpuszczać!) i serki. Na koniec wystudzoną żelatynę . Blachę wysmarować margaryną lekko . Herbatniki lub biszkopty nasączyć kawą i układać na dnie, następnie masa (bez grudek dobrze zmiksować) a na masę znów nasączone herbatniki lub biszkopty. Ewentualnie jeszcze polewa , ale sądzę że i tak te ciasto jest dość słodkie
Wstawić do lodówki na minimum godzinę . Smacznego!