Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorskie ale jednak POLSKIE :))
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Do rozmrożonek szpinaku dodajemy pokruszoną Fetę, rozgnieciony czosnek ( ilość wedle smaku, ja dodaje dużooooooo), sól, pieprz. Łączymy składniki
Rozkładamy cisto francuskie, nkładamy farsz i zwijamy w "roladę". brzegi smarujemy żółtkiem, tak aby nic nie wypłyneło oraz smarujemy wierzch ciasta.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika 170st. Pieczemy około 30 min. Smacznego