Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
biszkopt kakaowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia kakao , wymieszać upiec biszkopt ,jak wystygnie przekroić na pół
biszkopt kawowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę proszek do pieczenia kawę rozpuszczalną, wymieszać upiec biszkopt, jak wystygnie przekroić na pół
do jednej szklanki mleka wsypać obie mąki cukry, dwie szklanki mleka zagotować wlać mieszankę budyniową i ugotować budyń, jak przestygnie utrzeć z margaryną , pod koniec ucierania wsypać szklankę kawy cappuccino w proszku i dobrze utrzeć. Biszkopty posmarować masą i udekorować polewą czekoladową