Do góry

Desery Przepis na:

CIASTO LEŃ

Desery

Autor: renata_rc

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 6

Dodano: 09.05.2009

Odsłon: 3178

nazwa ciasta mówi sama za siebie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sypkie produkty wymieszać i podzielić na 3 części.Jedną część produktów sypkich wsypać na dużą foremkę i delikatnie wyłożyć na nie połowę przesmażonych jabłek.Na jabłka znów wsypać równo produkty sypkie i znów rozłożyć przesmażone jabłka.Na jabłka wsypać trzecią część produktów sypkich.

  2. Na wierzch zetrzeć margarynę równomiernie rozkładając na cieście.Piec na złoty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

renata_rc 22 maja 2009 Szczerze powiedziawszy nigdy nie patrzę na czas pieczenia,jak wyrośnie i nabierze złotego koloru to wtedy wyciągam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grazynam42 16 maja 2009 PROSZE PODAC TEPERATURE I CZAS PIECZENIA:))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grazynam42 16 maja 2009 JAK DLUGO PIECZEMY-PROSZE PODAC TEMPERATURE:))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń