Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urzekające swą pysznością ciasto w dodatku samo zdrowie-marchewka!!! długo zachowuje świeżość-tzn.wilgotność
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
zmiksować składniki oznaczone nr I
do zmiksowanej I , przesiać wymieszane składniki oznaczone nr II i zmiksować (będzie bardzo gęste) - [ja robię to robotem ręcznym, wtedy ciasto się "nie marnuje"poprzyklejawszy się do ścianek naczynia i miksera]
powstałą miksturę posypać sodą , wyłożyć marchew i wszystko delikatnie wymieszać
wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia
piec w ok.175-180 stopniach ok 40-45min.(termoobieg)
SMACZNEGO!