Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32598
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 70
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 100
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32598
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 70
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 100
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym,następnie dodajemy po jednym jajku dalej ucierając,potem dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz miętą(wysypać z torebek).
Jabłka ścieramy,czekoladę kruszymy na maleńkie kawałeczki,dodajemy do ciasta po czym dobrze ucieramy żeby wszystko się połączyło.Wylewamy na blaszkę (średniej wielkości),pieczemy około 60 minut w temp. 160-180 stopni.Po upieczeniu ciasto zostawiamy na 10 minut w piekarniku.Gdy całkowicie wystygnie polewamy białą polewą lub posypujemy cukrem pudrem.Smacznego :)