Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto nie za slodki szybkie do zrobienia i smaczne
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta mase dodajemy mleko olej i make wymieszana z proszkiem do pieczenia wyrabiamy na gladkie ciasto wylewamy do blaszki wysmarowanej tluszczem i wysypanej bulka tarta ukladamy dowolne owoce i pieczemy ok 40 minut w 190 stopniach po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem
ciasto jest na blaszke o wymiarach 28 x 38 ciasto jest dosc wysokie po upieczeniu