Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto półkruche

Desery

Autor: bea118

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 8

Dodano: 22.11.2009

Odsłon: 5309

Zawsze się udaje i wszystkim smakuje

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z podanych składników zagnieść ciasto

  2. Wstawić na 1/2 godziny do zamrażarki

  3. Wysmarowaną tłuszczem blachę wykleić 2/3 porcji ciasta.Ułożyć jakieś owoce (potarte jabłka,masę serową,makową,śliwki,itp.)Resztą ciasta wykleić wierzch urywając kawałki i luźno układając. Wstawić do nagrzanego do 180 st.C na ok.45min. piekarnika

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń