Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie ciasto wśniowe z serkam homogenizowanymi o spodzie nutlellowo-sucharkowym
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 687
Składniki
spód: rozkruszyć na drobno sucharki, wymieszać z nutellą, ułożyć na blachę, schłodzić. MASA SERNIKOWA: rozpuścić 2 łyżki żelatyny w 0,5 szkl wody. Po ostygnięciu wymieszać z serkami homogenizowanymi, wyłożyć na blachę z nutellą. Schłodzić. MASA ŚMIETANKOWA: ubić śmietanę na sztywno, dodać żelatynę (3 łyżeczki rozpuszczone w 0,5 szkl. wody), wymieszać, wyłożyć na masę sernikową. WIERZCH: rozpuścić 3 galaretki w 2 szklankach wody. Do gorącej wrzucić mrożone wiśnie, tężniejącą galaretkę wyłożyć na msę śmietanko. smcznego