Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto z bitą śmietaną i winogronem

Desery

Autor: anulka23

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 32

Dodano: 07.06.2009

Odsłon: 605

palce lizac

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Białka ubic dodajac stopniowo cukier żółtka.Wsypac make a proszkiem i kakao.Wylacna blache (25x40)piec 30 min w 180st.Schłodzoną śmietanę ubic z cukrem dodac usztywniacz.Ostudzone ciasto przekroic .Na jeden płat wyłożyc połowe śmietany i winogrono(duże przekroic).Przykryc drugim płatem,wyłożyc resztę śmietany,dowolnie udekorowac.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń